TYÖYMPÄRISTÖT

Suunnittelemme työympäristöjä toimitilojen kehittäjille ja työntekijätyytyväisyyteen panostajille.

Viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset toimitilat vaikuttavat jokaisen käyttäjän tekemiseen ja mielikuvaan yrityksestä. Me autamme luomaan yrityksen strategian ja imagon mukaiset toimitilat.

Kartoitamme huolellisesti yrityksesi tarpeet ja haasteet tehokkaasti ja räätälöidysti henkilöstön määrästä riippumatta. Kartoituksen pohjalta tarjoamme juuri teidän tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja ja luomme suunnitelmat toimivista ja viihtyisistä toimitiloista.

Olemme mukana hankkeessa myös toteutusvaiheessa aina käyttöönottoon saakka ja olemme tukemassa muutosjohtamista uusien tilojen osalta. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa yrityksesi tai organisaatiosi liiketoiminnalle.

Tilasuunnittelu – muutosjohtaminen – käyttäjätapaamiset – työpajat – henkilöstökysely – pelisääntötyöpaja – työympäristökysely – työntekijäprofiilit – tilankäytön mittaus – akustiikkasuunnittelu – valaistusuunnittelu – kalustesuunnittelu – työympäristökonsepti – sisustussuunnittelu – väri- ja materiaalisuunnittelu – tekstiilisuunnittelu