PIRTE

PIRTE

PIRTE

Tullinkulman Työterveys Oy uudisti brändi-ilmettään uuden nimen, grafiikan ja uusien toimitilojen avulla. Suunnittelimme Ratinan päätoimipisteen toimitilat osana uudistusta.
Tavoitteena oli luoda iloiset, innovatiiviset ja monipuoliset tilat, jotka palvelevat sekä asiakkaiden että henkilökunnan tarpeita.

Ulkoisen uudistuksen lisäksi työntekijöiden työympäristö vaihtui työhuoneista moderniin monitilatoimistoon ja asiakkaiden ajanvaraus- ja ilmoittautumisjärjestelmä muuttui.
Suunnittelussa otimme huomioon henkilökunnan eri ryhmien toimintatapavaatimukset monitilatoimistossa. Suunnittelimme lisäksi neuvottelutilat, taukotilat sekä asiakkaiden odotus- ja vastaanottotilojen sisustuksen. Tila- ja sisustussuunnittelun lisäksi suunnittelimme opasteet sekä työmaa-aikaisen projektinhallinnan sisältäen kalustekilpailutuksen ja tilaukset.

Lopputuloksena syntyi asiakkaan uuteen brändi-ilmeeseen sopivat täysin uudistuneet tilat. Visuaalisesti raikas, moderni ja pirteä kokonaisuus kerää kehuja edelleen sekä asiakkailta että henkilökunnalta.

Arkkitehtisuunnittelu: B&M Arkkitehdit Oy
Tila-, sisustus- ja opastesuunnittelu: INNER Sisustusarkkitehdit Oy
Opastegrafiikka ja valokuvat: Okko Sorma, Design Underlined

TIEDOT:
• Koko: 3400 m2
• Valmistunut: 04/2018
• Asiakas: Tullinkulman Työterveys Oy, Pirte
• Sijainti: Tampere, Ratina

  • /