¨         Palvelut - INNER Sisustusarkkitehdit

PALVELUT

Palvelukokonaisuus tarvekartoituksesta suunnitteluun ja projektinhallintaan

 

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu paljon muutakin kuin tilojen suunnittelua, jossa toki olemme pistämättömän hyviä.
Me tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden aina alkukartoituksesta käyttöönottoon ja olemme tukenasi läpi hankkeen.

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Ydinosaamisalueemme on sisustus- ja tilasuunnittelu. Mikään projekti ei ole meille liian suuri tai pieni. Kaikki lähtee toiveista ja tarpeista,joita sinun ei tarvitse osata määritellä – me autamme siinä. Jokainen suunnittelemamme tila on yksilöllinen, sinua varten luotu.

PALVELUMUOTOILU

Jokainen suunnittelutyömme alkaa tarvekartoituksella. Mitä käyttäjäystävällisempää lopputulosta tavoitellaan, sitä tärkeämpi ensimmäinen vaihe on. Pyrimme ymmärtämään käyttäjää haastatteluilla, kyselyillä, työpajoissa, tarkkailemalla ja tutkimalla.

KONSEPTISUUNNITTELU

Tarvekartoitukseen perustuvat räätälöidyt, brändin mukaiset visuaaliset ja toiminnalliset ideat ovat arvokkainta osaamistamme, jossa paljastamme vahvuutemme ihmisläheisinä liiketalouden osaajina. Tarvittaessa konsepti monistuu käsikirjaksi eri toimipisteisiisi.

OPASTESUUNNITTELU

Tilasuunnittelun ohella tilaviestintä on tärkeä osa kokonaisuutta. Opasteet ja muut graafiset elementit ovat tärkeä osa tilojen käytettävyyttä ja toiminnallisuutta. Muut tiloihin ja viestintään liittyvät graafiset materiaalit, kuten asuntoesitteet onnistuvat.

PROJEKTINHALLINTA

Halutessasi voit jättää huoleksemme materiaalien ja kalusteiden kilpailuttamisen, tilaukset, budjetoinnin, projektin aikataulutuksen ja työmaan valvonnan. Pidämme sinut ajan tasalla, mutta pystyt keskittymään omaan ydinosaamiseesi, kun projekti etenee sujuvasti. Lue lisää täältä.

Miten projekti kanssamme etenee?

Aloitamme aina ilmaisella yhteisellä tapaamisella, jossa kartoitamme tilanteen ja pohdimme kanssasi, kuinka voimme auttaa.
Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina tarpeidesi mukaan.

Palvelumuotoilu

Tarpeiden ymmärtäminen

 
Jotta tiloille voidaan määrittää selkeät tavoitteet on ongelman määrittely ja todellisten tarpeiden selvittäminen ja analysointi tärkeää. Asiakkaan ja tilan käyttäjäryhmiä on ymmärrettävä, jotta tilat voidaan suunnitella vastaamaan tavoitteita.

Konseptisuunnittelu

Ideointi ja konsepti

Tarvekartoituksen analysoinnin jälkeen ideoidaan ja luodaan konsepti, joka pyrkii vastaamaan tilojen todelliseen tarpeeseen ja tavoitteisiin. Kohdistamme investoinnit oikeaan osoitteeseen ja konseptista muodostuu kehityshankkeen punainen lanka.

Tila- ja sisustussuunnittelu

Tila- ja sisustussuunnitelma

Intohimomme ja ydinsaamisemme on ihmisten hyvinvoinnin parantaminen. Päämääränämme on laadukkaampien ja kestävämpien tilojen suunnittelu, emmekä unohda matkalla käyttäjiä kenelle suunnitelmaa todella tehdään ja miksi.

Projektinhallinta

Projektinhallinta ja valvonta

Projektinhallintaan kuuluu osaltamme sisustussuunnitelman toteutukseen liittyvää organisointia ja johtamista. Tarkoituksena on vapauttaa aikasi omaan ydinosaamiseesi ja muuhun tekemiseen. Hoidamme kilpailutukset, tilaukset ja valvomme työmaan etenemistä.

Askeleet kohti onnistunutta tilaprojektia

Ihminen & Tavoite
Tila ja arkkitehtuuri
Visuaalisuus
Kommunikointi
Vaivaton toteutus

Nämäkin yritykset luottavat meihin

Fimlab Laboratoriot Oy

Granlund Tampere Oy

Are Oy

Pirte työterveys ja lääkärikeskus

Silverbucket Oy

Ab Gustav Paulig Oy

Nokian Raskaat Renkaat Oy

Ylöjärven kaupunki

Ollikaisen Hirsirakenne Oy

Ahti Invest Oy

Juvenes Oy

Nikora Oy

Nokian Kaupunki

JPJ-Wood Oy

Tampereen kaupunki