¨         Lue tarinamme ja mistä meidät tunnetaan - INNER Sisustusarkkitehdit

MEISTÄ

Visiomme on työskennellä ihmisen hyvinvoinnin vuoksi

Kaikkea toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että olemme olemassa ihmisten hyvinvoinnin vuoksi. Keskitymme jokaista projektia tehdessämme loppukäyttäjän hyvinvointiin. Huomioimme mm. valon, akustiikan ja ergonomian. Jotta onnistumme siinä, laaja tarpeiden ja toiveiden syvällinen ymmärtäminen on välttämätöntä.

Missiomme on luoda laadukkaampaa ja kestävämpää rakennettua ympäristöä

Luomme aula- ja ravintolatiloihin viihtyisyyttä valaistuksen ja materiaalien avulla sekä tehokkuutta ja toiminnallisuutta arkeen käytännöllisten ratkaisujen kautta. Meillä on työkalut ja kokemusta juuri tästä. Mahdollistamme osaltamme ympäristön kannalta kestävämpien ja terveellisten ratkaisujen tekemisen.

INNER on joukko intohimoisia tilasuunnittelun ammattilaisia

Olemme joustava ja osaava joukko intohimoisia ammattilaisia. Olemme tehneet töitä yhdessä vuosia ja täydennämme toistemme osaamista. Meillä on vahva näkemys ja periksiantamaton asenne. Toiveet, tarpeet ja haasteet muuttuvat käsissämme viihtyisiksi, toiminnallisiksi ja kokonaisvaltaisiksi tiloiksi.

Innerin tarina

Olemme tamperelainen, nuori ja ketterä sisustusarkkitehtitoimisto. Haluamme rakentaa ihmisille parempia tiloja, unohtumattomia elämyksiä ja olla mukana luomassa ja auttamassa menestyviä yrityksiä ja yhteisöjä.

Olemme toimineet alan yrittäjinä vuodesta 2013. Lähes koko tämän ajan Hanna-Marie ja Anna ovat tehneet yhteisiä projekteja ja luoneet tiiviin ja tehokkaan tavan työskennellä asiakkaiden hyväksi. Vuoden 2021 alusta parivaljakko yhdisti voimansa, kokemuksensa sekä näkemyksensä ja syntyi uutta nimeä kantava yritys INNER.

Ongelmanratkaisu on meille luontaista ja se on luovuutemme perusta.

Tästä meidät tunnetaan

JOUSTAVA & KETTERÄ


Olemme oikeasti joustavia ja ketteriä, myös projektin sisällä. Jokainen suunnitteluprosessimme muokkautuu asiakkaamme ja projektin mukaan ja pienenä toimistona pystymme ketterästi mukautumaan erilaisiin tilanteisiin myös laajan kollegaverkoston avulla
PROJEKTINHALLINTAKOKEMUS


Meillä on vuosien kokemus laajoista tilasuunnitteluhankkeista, jossa hoidamme kokonaisuuden luotettavasti suunnittelusta tilojen käyttöönottoon. Tunnemme ja osaamme rakennushankkeiden hierarkian ja erilliset projektityypit ovat meille arkipäivää.

TOTEUTUKSEN YMMÄRRYS


Meillä on poikkeuksellisen vahva ymmärrys rakentamisesta. Pääsemme kustannustehokkaaseen lopputulokseen, kun otamme huomioon myös toteutuksen.

KORKEALAATUINEN SUUNNITTELU


Suhtaudumme jokaiseen projektiin intohimolla ja valttimme on laadukas, kustannukset huomioiva suunnittelu ja loppuun saakka hiotut ratkaisut.
LUOTETTAVA KUMPPANI


Yli puolet asiakkaistamme palaa meille ensimmäisen valmistuneen projektin jälkeen. Meillä on pitkäkestoisia asiakkuuksia ja asiakkaidemme luottamus.
TURVALUOKITELLUT TOIMITILAT


Uusi toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa ja Suomen suojelupoliisi on auditoinut toimitilamme TL3 mukaan.

Tällä tiimillä käymme kiinni tiloihinne

Hanna-Marie Naukkarinen

sisustusarkkitehti SIO, SI
perustajaosakas, toimitusjohtaja
040 551 3587
hanna-marie@innerinterior.fi

Innostuva visionääri, joka paneutuu ja syventyy suunnitteluun hurjalla intohimolla. Hänellä on hallussa kokonaispaletti, ja erityisesti projektinjohtaminen sekä tekninen toteutus. Valtavasti kokemusta laajojen tilanhankkeiden läpiviennistä. Toiminut vuosia kumppanina esimerkiksi Juvenes Oy:n tilanhankkeissa asiakkaan projektipäällikkönä ja edustanut asiakasta useissa projekteissa.

Anna Autio

sisustusarkkitehti, SIO
osakas
044 340 7474
anna.autio@innerinterior.fi

Anna on luova visualisti ja idealinko. Järkevät ratkaisut ja visuaalisesti hienot kokonaisuudet ovat Annan erikoisosaamisalaa. Erityisen tehokas työpari Hanna-Marie rinnalle. Sisäisten työpajojen ja ideointitilaisuuksien tehokaksikko vuosien yhteistyö-kokemuksella. Annan johdolla visuaalinen kokonaissuunnittelu etenee jouhevasti ja järkevästi. Vahva ammattitaito on kehittynyt yrittäjänä useita vuosia.

Nanna Pajula

toimistokoordinaattori, myynti,
markkinointi

050 552 0090
nanna.pajula@innerinterior.fi

Nanna luovii sujuvasti toimistokoordinaattorin ja myynnin välissä ja hoitaa meillä numerot kuntoon. Nannan räiskyvä ja iloinen persoona on piristävä lisä tiimissämme. Hänelle on luontevaa kohdata ihmisiä ja juttua riittää. Nannan asiakaslähtöinen asenne ja ammattitaito on kehittynyt 15 vuoden asiakaspalvelu- ja myyntityökokemuksella. 

Niko Huttunen

arkkitehti,
suunnittelija

050 345 6700
niko.huttunen@innerinterior.fi

Niko on kovan luokan ammattilainen ja toiminut vuosia massiivisissa rakennushankkeissa projektiarkkitehtina. Erikoistunut erityisesti terveydenhoitoalan suunnittelu-kohteisiin ja ollut mukana mm. Keskus-Sairaala -hankkeissa. Niko on fasilitaattori, teknisten pulmien ratkaisija ja asioiden selvittäjä. Visualisointi ja mallintaminen sekä tehokkaat ja kekseliäät ratkaisuideat tekniseen toteutukseen ovat Nikon parasta antia.